XDenne side indeholder elementer som ikke er optimeret til mobil visning. Du kan klikke på linket nedenfor for at få vist siden i desktop-visning.
Desktop visning

Anmeld og ansøg om tilladelse til tilknytning (blanket)

31. oktober 2014, Opdateret 14. oktober 2016

Blanket til apotekere, læger, sygeplejersker og tandlæger

Apotekere, læger, sygeplejersker og tandlæger skal bruge nedenstående blanket til at anmelde en tilknytning eller ansøge Lægemiddelstyrelsen om tilladelse til at være knyttet til en virksomhed.

Du bruger denne blanket til alle typer tilknytning - dog ikke til økonomisk støtte, hvor du i stedet skal bruge denne blanket: Anmeld økonomisk støtte fra virksomhed.

Drejer din anmeldelse/ansøgning sig om tilknytning i forbindelse med en fuldtidsstilling, anbefaler vi, at du tager kontakt til Lægemiddelstyrelsen på tlf. 44 88 95 95, inden du udfylder blanketten.

Ved tilknytning til en udenlandsk virksomhed, som ikke fremgår af listen inde i blanketten, skal du vælge ”Virksomhed fremgår ikke af listen” og oplyse postnummeret til "0000" (fire gange nul), hvorefter by kan angives.

Benyt nyeste version af din browser


Vi anbefaler, at du opgraderer din browser til den nyeste version. Så bør du ikke opleve nogen problemer med formularen.

Brug f.eks. Google Chrome.

Indhold indlæses...

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden.