Anmeld økonomisk støtte (sponsorat) til fagrelevant aktivitet i udlandet (formular)

Opdateret 23. januar 2023

Formular til fag- og sundhedspersoner

Som fag- eller sundhedsperson skal du anmelde, at du modtager økonomisk støtte i forbindelse med din deltagelse i en fagrelevant aktivitet i udlandet eller en international fagrelevant kongres og konference i Danmark fra en lægemiddelvirksomhed, medicovirksomhed eller virksomhed, der fremstiller, importerer eller distribuerer produkter uden et medicinsk formål ved hjælp af blanketten herunder. Du kan anmelde flere aktiviteter i samme blanket.

1. januar 2023 går den nye blanket i luften.

I den nye blanket kan man både ansøge eller anmelde om tilknytning samt anmelde økonomisk støtte. Det betyder, at der fremadrettet kun vil være en blanket.

Den nye blanket ændrer ikke på de forpligtelser, som er fastsat i bekendtgørelserne om tilknytning og reklame for hhv. lægemidler og medicinsk udstyr. Sundhedspersoner har fortsat anmeldelses- og ansøgningspligt, og virksomhederne har fortsat en informationspligt i forhold til sundhedspersonerne samt en årlig indberetningspligt til Lægemiddelstyrelsen. Forpligtelserne for såvel virksomheder som sundhedspersoner forbliver derfor de samme.

Hvis du har spørgsmål til blanketten kan du kontakte os på mail Send en mail eller på telefon 93 51 42 77.

Formular

Sådan gør du

  • Klik på "Log ind"-boksen når du har åbnet formularen i nyt vindue
  • Log in med din private MitId eller NemID 
  • Udfyld alle obligatoriske felter
  • Print inden du indsender, hvis du ønsker en kopi af din anmeldelse. Det gør du ved at klikke på print-ikonet
  • Klik på ”indsend”
  • Du får efterfølgende en kvittering med et Indsendelsesnummer tilsendt til den mail, du har oplyst

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...