Ekstra gå hjem-møde om ny vejledning om udveksling af bivirkninger mellem medicinalfirmaer og Sundhedsstyrelsen

17. september 2015

På grund af stor interesse for vores gå hjem-møde den 23. september afholder vi endnu et gå hjem-møde torsdag den 1. oktober kl. 15.30-17.30 i Sundhedsstyrelsen.

Formålet med mødet er at få implementeret vejledningen bedst mulig. På mødet vil vi præsentere vejledningen, og der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til den.

Mødet foregår på dansk og henvender sig primært til medarbejdere, som arbejder med sagshåndtering.

Om vejledningen

Sundhedsstyrelsen offentliggjorde i juni måned en vejledning til medicinalvirksomheder til brug for udveksling af bivirkninger mellem firmaer og Sundhedsstyrelsen.

Vejledningen indeholder en række anbefalinger og eksempler på god skik samt tekniske og lovmæssige krav.

Formålet med vejledningen er at sikre, at der fortsat er en høj kvalitet og ensretning i de elektroniske bivirkningsrapporter fra medicinalvirksomheder.

Program

  • Gennemgang af vejledningen
  • Pause 
  • Spørgsmål fra deltagerne

Der vil blive serveret kaffe og kage i pausen.

Tilmelding

Tilmeld dig senest mandag den 28. september 2015 til Tina Sølberg på telefonnummer: 4488 9109 eller på mail Send en mail.

Der er et begrænset antal pladser, og vi vil eventuelt begrænse antallet af deltagere fra hver virksomhed for at kunne tilgodese deltagere fra så mange virksomheder som muligt.

Indsend gerne eventuelle spørgsmål i forbindelse med tilmelding.

Adresse

Sundhedsstyrelsen, lokale G
Islands Brygge 67 – bygning Møllen
2300 København S

Henvend dig i receptionen i Møllen, så du kan få udleveret et gæstekort, når du ankommer.

Parkering

Kommer du i bil, skal du være opmærksom på, at der ikke er fri parkering på Sundhedsstyrelsens parkeringsdæk, men finder du en plads her, kan du hente en parkeringstilladelse i Sundhedsstyrelsens reception?

Du kan også parkere i parkeringskælderen under Sundhedsstyrelsen mod betaling – indgang til parkeringskælderen er Erik Eriksens Gade.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...