Lægemiddelstyrelsens hjemmeside forbedret

19. juni 2019

Flere målrettede nyhedskategorier, nye målgruppeindgange og mere brugervenlige features. Det er nogle af nyhederne i den seneste opdatering af Lægemiddelstyrelsens hjemmeside, der er tilgængelig fra i dag.

De knap 50.000 borgere, sundhedsprofessionelle, forskere, repræsentanter for virksomheder og andre brugere, der hver måned kigger forbi Lægemiddelstyrelsens hjemmeside, skal have nemmere ved at finde, hvad de leder efter, og bedre muligheder for at tilpasse styrelsens informationstilbud til deres behov.

Det er målene med den seneste opdatering af Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

Det er nyt

De væsentligste nyheder på den opgraderede version af lmst.dk er:

 • Flere målrettede nyhedskategorier 
  Der er kommet nye og flere nyhedskategorier, og som noget nyt kan man abonnere på information med betydning for patientsikkerheden og sikkerhedsmeddelelser om medicinsk udstyr. Se alle nye kategorier og tilmeld dig her.  

 • Ny forside og nye målgruppeindgange 
  Der er lavet tre nye målgruppeindgange til hhv. borgere, sundhedsprofessionelle og virksomheder, og så har vi bygget forsiden om.

 • Ny søgemaskine til sikkerhedsmeddelelser om medicinsk udstyr
  Nu kan man søge efter sikkerhedsmeddelelser  om medicinsk udstyr ud fra bl.a. udstyrstype og årsagen til tilbagetrækningen. 

 • Klarere information om styrelsens kerneopgaver og på de mest besøgte sider
  Et større antal sider er herudover blevet omskrevet i klart sprog og tilsat grafik. Det gælder de mest besøgte sider og information om styrelsens kerneopgaver – herunder eksempelvis om godkendelse af medicin, kontrol og inspektioner, bivirkninger, medicinsk udstyr, privates import af medicin og trafikfarlig medicin.

Herudover er en ny, brugerrettet funktionalitet på trapperne, der skal gøre det lettere for hhv. apotekere, læger og andre sundhedsprofessionelle at forstå reglerne omkring samarbejde med virksomheder, der gælder lige præcis dem. Den nye funktionalitet er udviklet som opfølgning på evalueringen af den såkaldte tilknytningsreform for at få antallet af de lovpligtige anmeldelser af samarbejder op.

Opdateringen af hjemmesiden er et led i implementeringen af Lægemiddelstyrelsens kommunikationsstrategi for perioden 2017-2021.

Send os din feedback

Vi bruger løbende input og feedback fra brugerne til at lave forbedringer til vores hjemmeside, og vi vil meget gerne høre, hvad du synes om. Send ris og ros til os dkma@dkma.dk eller benyt feedbackmodulet nederst på siderne.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...