Har du lyst til at arbejde med innovation og forskning?

6. marts 2017

Hvis du har lyst til at arbejde med innovation og forskning i ny medicin og medicinsk udstyr med fokus på patientsikkerhed, så er du måske en af vores nye kolleger.

Billede af Lægemiddelstyrelsen og Bryggebroen

Lægemiddelstyrelsen har brug for flere ambitiøse profiler til at løse meningsfulde opgaver i spændingsfeltet mellem det sundhedsfaglige, juridiske og politiske. Vi godkender og overvåger medicin, medicinsk udstyr og kliniske forsøg i Danmark. Det er et område i vækst, og vi har en vision om at komme i europæisk topklasse. Måske er du en af dem, som vil være med?

  • Du vil gøre en forskel for patienterne
  • Du har en høj faglig standard, arbejder evidensbaseret og kan kommunikere din viden
  • Du trives i en professionel og uformel kultur med kort til toppen og høj grad af tillid
  • Du tænder på et stærk fagligt miljø og går med nysgerrighed og respekt ind i det internationale samarbejde
  • Du bidrager til videndeling og et godt arbejdsmiljø på en fantastisk arbejdsplads, hvor 400 utrolig rare mennesker sørger for at tage godt imod dig

Lige nu søger vi bl.a. læger, humanbiologer, dyrlæger, farmaceuter, ingeniører og sundhedsfaglige akademikere – læs mere under Lægemiddelstyrelsens ledige stillinger og LinkedIn-profil. Måske kan du genkende dig selv i en af stillingerne.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...