Ændring af virksomhedsoplysninger eller oplysninger om markedsført udstyr

12. april 2018, Opdateret 30. maj 2018

Når der er ændringer i en virksomheds oplysninger, skal det meddeles til Lægemiddelstyrelsen.

Ændringer kan fx være, at virksomheden har fået nyt navn eller adresse. Det kan også være, der er ændringer i forhold til hvilke risikoklasser, man som fabrikant eller importør/distributør markedsfører.

Vær opmærksom på, at når du indsender ændringer til din virksomhedsregistrering som fabrikant, importør eller distributør af medicinsk udstyr, skal du sætte kryds i alle relevante risikoklasser og udstyrstyper, som I markedsfører. Du skal altså ikke kun krydse af i de risikoklasser eller udstyrstyper, som du ønsker at tilføje.

Du kan meddele ændringer til Lægemiddelstyrelsen i formularen nedenfor. Angiv i starten af formularen, at virksomheden allerede har en registrering hos Lægemiddelstyrelsen, så får du adgang til at lave ændringer.

Du logger på formularen med virksomheds NemID.

Formular

Registreringskema (åbner i nyt vindue)

Bemærk: Du har 20 minutter til at udfylde og indsende formularen, efter du har åbnet den. Går der længere tid, modtager vi ikke din formular.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.