Ændring af virksomhedsoplysninger eller oplysninger om markedsført udstyr

12. april 2018, Opdateret 8. februar 2021

Når der er ændringer i en virksomheds oplysninger, skal det meddeles til Lægemiddelstyrelsen.

Ændringer kan fx være, at virksomheden har fået nyt navn eller adresse. Det kan også være, der er ændringer i forhold til hvilke risikoklasser, man som fabrikant eller importør/distributør markedsfører.

Vær opmærksom på, at når du indsender ændringer til din virksomhedsregistrering som fabrikant, importør eller distributør af medicinsk udstyr, skal du sætte kryds i alle relevante risikoklasser og udstyrstyper, som I markedsfører. Du skal altså ikke kun krydse af i de risikoklasser eller udstyrstyper, som du ønsker at tilføje.

Du kan meddele ændringer til Lægemiddelstyrelsen i formularen nedenfor. Angiv i starten af formularen, at virksomheden allerede har en registrering hos Lægemiddelstyrelsen, så får du adgang til at lave ændringer.

Du logger på formularen med virksomheds NemID.

Formular

Registreringskema (åbner i nyt vindue)

Bemærk: Formularen lukker ned efter 20 minutters inaktivitet (hvis der f.eks. ikke bliver tastet i formularen), og vi modtager i så fald ikke din formular.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...