Sikkerhedsinformation (DHPC): Increlex (mecasermin)

2. december 2019

Resumé

  • Efter markedsføring er der observeret tilfælde af benigne og maligne neoplasmer blandt børn og unge, der har modtaget behandling med mecasermin.

  • Mecasermin skal seponeres permanent, hvis der udvikles benign eller malign neoplasi, og der skal iværksættes ekspertmedicinsk behandling.

  • Mecasermin er kontraindiceret hos børn og unge med aktiv eller formodet neoplasi eller med en helbredstilstand eller sygdomshistorie, der øger risikoen for benign eller malign neoplasi.

  • Mecasermin må kun anvendes til behandling af svær primær IGF-1-mangel, og den maksimale dosis på 0,12 mg/kg, administreret to gange dagligt, må ikke overskrides. De tilgængelige data tyder på, at risikoen for neoplasi kan være højere hos patienter som får mecasermin uden IGF-1-mangel, eller hos patienter som får mecasermin i højere doser end anbefalet, hvilket medfører en stigning i IGF-1-niveauet over normalen.

Læs DHPC'et for Increlex.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...