Anmeld eller ansøg om tilladelse til tilknytning (formular)

Opdateret 27. august 2018

Formular til apotekere, læger, sygeplejersker og tandlæger

Apotekere, læger, sygeplejersker og tandlæger skal bruge nedenstående formular til at anmelde en tilknytning eller ansøge Lægemiddelstyrelsen om tilladelse til at være knyttet til en virksomhed.

Formular

 

Bemærk: Du har 20 minutter til at udfylde og indsende formularen, efter du har åbnet den. Går der længere tid, modtager vi ikke din formular.

Sådan gør du

  • Klik på "Log ind"-boksen når du har åbnet formularen i nyt vindue
  • Log in med privat NemID (læs mere og opret via NemID privat)
  • Udfyld alle obligatoriske felter
  • Se oplysninger igennem på opsummeringssiden. Her kan du se hvilke oplysninger, der bliver offentliggjort
  • Print inden du indsender, hvis du ønsker en kopi af din anmeldelse/ansøgning. Det gør du ved at klikke på print-ikonet
  • Klik på ”indsend”
  • Du får efterfølgende en kvittering tilsendt til den mail, du har oplyst

Drejer din anmeldelse/ansøgning sig om tilknytning i forbindelse med en fuldtidsstilling, anbefaler vi, at du tager kontakt til Lægemiddelstyrelsen på tlf. 44 88 95 95, inden du udfylder blanketten.

Ved tilknytning til en udenlandsk virksomhed, som ikke fremgår af listen inde i formularen, skal du vælge ”Virksomhed fremgår ikke af listen” og oplyse postnummeret til "0000" (fire gange nul), hvorefter by kan angives.Modtager du økonomisk støtte (sponsorat) fra en virksomhed?

Betaler en virksomhed dine udgifter i forbindelse med din deltagelse i fagrelevant aktivitet i udlandet, skal du bruge denne blanket til at anmelde økonomisk støtte fra virksomheden.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.