Ændrede nyhedskategorier på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside: Målret dit abonnement

25. juni 2019

Vi har givet vores hjemmeside Lægemiddelstyrelsen.dk et løft – blandt andet for at gøre det muligt at abonnere på mere målrettet indhold. Fremover kan du for eksempel abonnere særskilt på nyheder med betydning for patientsikkerheden og de vigtigste emner inden for Lægemiddelstyrelsens område. Du kan med andre ord vælge kun at abonnere på lige præcis de nyheder, der er relevante for dig.

Er du f.eks. dyrlæge, kan du vælge nyheder om medicin til dyr. Er du medicotekniker, kan du vælge nyheder om medicinsk udstyr. Vil du gerne følge grundigt med i, hvilke lægemidler der får tilskud eller hvornår, der er en ledig apotekerbevilling, kan du det. Eller du kan vælge netop disse kategorier fra, hvis de ikke interesserer dig. 

Hvis du vælger at abonnere på alle nyheder og meddelelser, skal du være opmærksom på, at du vil få tilsendt rigtig mange meddelelser i løbet af et år.

Vi håber, at du vil kaste et blik på de nye kategorier og eventuelt tilpasse dit abonnement, så det bliver så relevant for dig som muligt.

Se en oversigt over de nye kategorier og tilpas dit abonnement.