Har du sendt info om en bivirkning i et dyr til os for nylig?

21. december 2023

Mellem den 1. november og den 18. december 2023 har Lægemiddelstyrelsen elektroniske system til indberetning af bivirkninger i dyr desværre været nede. Hvis du har sendt info om en bivirkning til os i den periode, så beder vi dig sende den til os igen.

I perioden 1. november-18. december har vores elektroniske bivirkningsindberetningsblanket været nede. Hvis du har sendt en indberetning om en bivirkning ved brug af lægemidler til dyr til os i dén periode, er den desværre ikke nået frem til os og derfor heller ikke kommet ind i EU's database over bivirkninger i dyr.

Indsend venligst din indberetning til os igen

Vores elektroniske indberetningsblanket virker heldigvis igen.

Vi vil derfor bede alle, der i den nævnte periode har indsendt info om en bivirkning i dyr, om at sende den til os på ny. Det er vigtig information i vores arbejde med at monitorere udviklingen af bivirkninger, herunder give jer et mere opdateret SPC/indlægsseddel angående mulige bivirkninger og frekvenserne af dem.

Hvis du har spørgsmål til os, eller er du er i tvivl, om hvorvidt vi har modtaget din indberetning, så er du velkommen til at skrive til os på adressen dk-vet-biv@dkma.dk