XDenne side indeholder elementer som ikke er optimeret til mobil visning. Du kan klikke på linket nedenfor for at få vist siden i desktop-visning.
Desktop visning

Lægemiddelstyrelsen søger apoteksbestyrere

8. februar 2023

Lægemiddelstyrelsen søger farmaceuter, som er interesseret i at prøve udfordringen som apoteksbestyrer.

Lægemiddelstyrelsen kan i særlige tilfælde midlertidigt overtage driften af et apotek, når en apotekerbevilling er ledig og ansætte en apoteksbestyrer, der bliver ansvarlig for apotekets drift i samarbejde med Lægemiddelstyrelsen. Der kan også være tilfælde, hvor en bestyrer overtager ledelsen af et apotek, mens en apoteker fortsat har bevillingen til apoteket.

Lægemiddelstyrelsen skal som oftest indsætte en bestyrer med kort varsel. Derfor søger vi farmaceuter til vores liste af mulige apoteksbestyrere.

Hvis du ønsker at blive bestyrer, kan vi kontakte dig, når Lægemiddelstyrelsen skal indsætte en bestyrer til at overtage driften og ledelsen af et apotek.

Jobbet som apoteksbestyrer indebærer en god mulighed for:

  • At prøve sig selv af i rollen som ansvarlig for driften af et apotek
  • At få erfaring med og et stort indblik i ledelsesmæssige, økonomiske, lovgivningsmæssige og andre forhold vedrørende apoteksdrift.

Vi forventer af dig:

  • At du har solid apotekserfaring
  • At du har lyst og vilje til at indgå i et positivt samarbejde med apotekets øvrige personale.

Stillingen som apoteksbestyrer er en midlertidig ansættelse typisk af kortere varighed. Det kan også være situationer, hvor varigheden kan blive længere. Når bestyreren driver apoteket for Lægemiddelstyrelsen, hører ansættelsen under Lægemiddelstyrelsen og ophører, når Lægemiddelstyrelsen ophører med driften af apoteket. Hvor en apoteker fortsat er bevillingshaver, skal de nærmere ansættelsesvilkår aftales med apotekeren.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Saleh Yamollaei tlf. 51 64 39 84 eller Iben Vitved tlf. 77 55 77 11.

Hvis du er interesseret, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Det gælder også ansøgere, som tidligere har tilkendegivet at være interesseret. Du bedes venligst oplyse, hvor du geografisk ønsker at være apoteksbestyrer.

Send ansøgningen til apotek@dkma.dk senest d. 24. februar 2023.

Lægemiddelstyrelsen
Apoteker og Tilknytning
Axel Heides Gade 1
2300 København S