Nyt it-system til formularer er i luften

26. maj 2023

Måske har du allerede bemærket det. Vi har nemlig udviklet en ny formularløsning, så det bliver nemmere for dig at kontakte os og sende materiale til os. Læs mere om de nye fordele for dig.

Som en del af vores indsats med at integrere nye og bedre digitale løsninger i vores myndighedsarbejde har vi lanceret en forbedret platform til vores formularer.

Mere automatiseret sagsbehandling

I den nye formularløsning har vi samlet alle vores formularer i én løsning, der gør det lettere for dig, der sender formularer ind til Lægemiddelstyrelsen. Det er en vigtig milepæl i vores digitale transformation, fordi det betyder, at vores sagsbehandling bliver hurtigere og mere automatiseret:

"I Lægemiddelstyrelsen er den teknologiske udvikling en aktiv del af vores myndighedsarbejde. Vi har store ambitioner for, hvor stor vores digitale motor skal være for at kunne drifte fremtidens opgaver. Her er vores nye formularsystem et vigtigt ben i det arbejde, fordi vi nu kan gøre tingene smartere og mere effektivt for vores brugere," siger Lars Henningsen, der er enhedschef i IT & Digital transformation.

Den nye formularløsning er bygget på de samme principper som det tidligere system. Derfor vil du ikke skulle sætte dig ind i en ny brugergrænseflade, og du vil nok kunne genkende platformens overflade, selvom fundamentet har været igennem en større udviklingsrejse.

De største forbedringer for dig

Lægemiddelstyrelsen fortsætter arbejdet i den digitale transformation, blandt andet med at finjustere løsningen. Allerede nu kan vi løfte sløret for de største forbedringer, du vil møde, når du skal indsende en formular:

  • En mere intuitiv brugerflade, så du nemmere kan navigere mellem de forskellige funktioner
  • Et opdateret og mere brugervenligt design

Når vi har samlet alle formularer i én løsning, betyder det også, at vi hurtigere kan justere, hvis du har en idé til, hvordan vi kan forbedre en konkret formular eller funktion, så den passer bedre til jeres behov.

Vil du vide mere om, hvordan Lægemiddelstyrelsens strategi er på det digitale område? Så kan du læse mere her, hvor vi også fortæller om vores strategiske pejlemærker frem mod 2026.

Læs vores strategi her