Ledig bevilling til Skanderborg Apotek

4. september 2024

Bevillingen til at drive Skanderborg Apotek er ledig pr. 1. januar 2025. Apoteket drives i dag af boet efter afdøde apoteker Aage Rasmussen med en apoteksbestyrer.

Den ledige bevilling er opslået efter Lov om apoteksvirksomhed § 15, stk. 1 og stk. 2.

Skanderborg Apotek er beliggende i postnummer 8660.

Skanderborg Apotek har meddelt, at apotekets produktionsafdeling af magistrelle lægemidler nedlægges af apoteket.

Skanderborg Apoteks frivillige filialer Ry Apotek, Hørning Apotek og Kridthøj Apotek er afhændet af Skanderborg Apotek til en anden bevillingshaver og indgår derfor ikke i bevillingen til Skanderborg Apotek. Endvidere nedlægges filialen Lillesø Apotek.

Vejledning i ansøgning om ledige apoteksbevillinger er d. 10. maj 2019 ændret i forhold til at partshøringsmateriale sendes til ansøgernes e-Boks via deres cpr. nummer.

Ansøgningen til Lægemiddelstyrelsen stiles til:

Lægemiddelstyrelsen 
Axel Heides Gade 1
2300 København S.

Ansøgninger sendes elektronisk via kontaktformularen. (Åbner i nyt vindue, og skal udfyldes indenfor 20 minutter, ellers modtager vi den ikke).

Ansøgningen skal være Lægemiddelstyrelsen i hænde senest den 2. oktober 2024 kl. 12.00.

Det er vigtigt, at der ikke fremgår fortrolige oplysninger såsom, CPR-nummer, adresse telefonnummer og e-mail i ansøgningen og CV´et. Baggrunden herfor er, at ansøgningen og CV’et, vedrørende den der påtænkes udnævnt, skal kunne videregives til de resterende ansøgere. Kontaktoplysninger bør derfor alene opgives i kontaktformularen.

Samtaler med forfremmelseskonsulenterne forventes at blive afholdt i 41 i Lægemiddelstyrelsen.

Rekvirering af oplysninger vedr. Skanderborg Apotek nr. 060

Økonomiske og øvrige oplysninger om Skanderborg Apotek kan rekvireres ved henvendelse til Pernille Rokkjær Schødt på Send en mail eller 29 36 37 50. Oplysningerne bør kun rekvireres, hvis man har intention om at søge den ledige bevilling. Yderligere er oplysningerne fortrolige og må ikke videregives.

Distributionsenheder under Skanderborg Apotek

Filialer

Der indgår ingen filialer i den ledige bevilling til Skanderborg Apotek jf. ovenfor.

Medicinudleveringssteder

Tebstrup Brugsforening

Hos Købmanden Hylke

SuperBrugsen Stilling

Meddelelsen om den ledige bevilling sker i henhold til § 18, stk. 1 i Lov om apoteksvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 703 af 26. maj 2023.