Genbrug af data i e-blanketter om medicinsk udstyr

Opdateret 7. december 2015

I vores e-blanketter er der mulighed for at gemme indtastede data og genbruge disse.

Denne funktion kan anvendes, når du fx indsender en indledende rapport og senere skal indsende opfølgnings- eller afsluttende rapport.

I blankettens top finder du funktionerne gem og indlæs

 

 Gem formularens indhold på egen harddisk

Med denne funktion kan du udfylde dele af formularen og gemme formularen som en fil på din egen computer. Når du gemmer, vil de indtastede data blive lagret på din computer i samme mappe som formularen ligger i. Bemærk at formularen ikke indsendes med denne funktion, men udelukkende gemmes lokalt på din egen computer, så du kan færddigøre den på et andet tidspunkt. Vil du indsende formularen skal du klikke på "Indsend formular" i bunden af formularen, hvorefter det ikke længere er muligt at lave rettelser i den indsendte formular. For at indsende formular skal du være i forbindelse med internettet.

Du kan vælge mellem tre forskellige måder at gemme din formular på:

Kun indhold (XML)

Med denne metode gemmes en XML-fil som kun indeholder de indtastede informationer. Denne fil kan du på et senere tidspunkt vælge at indlæse i formularen (både online og offline).

Kun formular-skabelon (HTML)

Med denne metode er det kun den tomme formular-skabelon som bliver gemt, dvs. at eventuelt indtastede informationer ikke bliver gemt. Du kan til en hver tid indlæse formularindhold fra en gyldig XML-fil.

Både formular og indhold (HTML)

Når denne metode vælges gemmes formular-skabelonen med alle de indtastede informationer i en og samme fil. 

 Indlæs arkiveret formular fra egen harddisk

Har du tidligere gemt formularen på din egen computer med disketteikonet, kan du med denne funktion genindlæse indholdet i formularen. Det giver dig mulighed for at færdiggøre indholdet inden du klikker på "Indsend" i bunden af formularen.