XDenne side indeholder elementer som ikke er optimeret til mobil visning. Du kan klikke på linket nedenfor for at få vist siden i desktop-visning.
Desktop visning

Ny formand for PhVWP-V

20. december 2016

Dyrlæge Lisbet Vesterager Borge er valgt som formand for den europæiske arbejdsgruppe Pharmacovigilance Working Party Veterinary (PhVWP-V).

Lisbet Borge

Dyrlæge Lisbet Vesterager Borge

Pharmacovigilance Working Party Veterinary (PhVWP-V) er nedsat af den europæiske veterinære lægemiddelkomite, Committee for Medicinal Products for Veterinary Use (CVMP) til at overvåge bivirkninger mm. ved lægemidler til dyr. Pharmacovigilance Working Party Veterinary er således den veterinære pendant til PRAC, som er bivirkningskomiteen for lægemidler til mennesker.

CVMP har på sit seneste møde netop valgt Lisbet Vesterager Borge som formand for en periode på tre år. Lisbet, der har en baggrund som dyrlæge og som tidligere har været udlånt to år fra Lægemiddelstyrelsen til Det Europæiske Lægemiddelagentur, ser frem til at tage fat på opgaverne som formand: ”Der er nok at gå i gang med. Først og fremmest skal vi have styrket den veterinære bivirkningsovervågning og signal detection systemet. Nye guidelines og rekommandationer skal udvikles og afhængigt af, hvordan forhandlingerne af den nye veterinære lægemiddelforordning skrider frem, så skal arbejdet med at forberede implementeringen af forordningen så småt påbegyndes”, siger Lisbet Vesterager Borge, hvis første møde som formand bliver den 24. - 25. januar 2017.

Læs mere om Pharmacovigilance Working Party Veterinary på EMAs hjemmeside