Nu kan du være med til at gøre CEP-ansøgningsskemaet mere brugervenligt

22. december 2020

Du kan hjælpe European Directorate for the quality of medicines & healthcare (EDQM) med at udvikle deres Certificate of Suitability (CEP). EDQM har brug for din hjælp til at gøre ansøgningsskemaet mere brugervenligt.

Der er nu adgang til et spørgeskema, hvor du kan skrive dine tanker og problematikker ind. Ved at svare på spørgeskemaet, kan du være med til at forme den fremtidige ansøgningsproces. Dette kan hjælpe dit firma, fordi ansøgningsskemaet også kan rettes til jeres produkter. Måske kan ansøgningsskemaet i fremtiden integreres i en automatisk proces i jeres virksomhed – hvad skal der til?

Find spørgeskemaet her: https://www.edqm.eu/en/news/launch-public-consultation-cep-future 

Del gerne spørgeskemaet med andre interessenter.

Hvad er et CEP-certifikat?

CEP står egentlig for “Certification of Suitability to the monographs of the European Pharmacopoeia”, formået med dette certifikat er at kontrollere den kemiske renhed af råvarer til medicinsk brug, produkter med risiko for indhold af Transmissible Spongiforme Encephalopatier (TSE), samt naturlægemidler.

Et CEP-certifikat til din råvare, kan gøre dit produkt nemmere at sælge, da det giver en garanti for kvaliteten af din råvare til lægemidler. Certifikatet garanterer at din råvare lever op til den europæiske lovgivning og kvalitet. Derudover kan du være sikker på at kvaliteten på din indkøbte råvare med CEP-certifikat er helt i top. Alle virksomheder med CEP-certificerede produkter bliver nemlig inspiceret af inspektører fra EDQM, for at sikre at kvaliteten lever op til forventningerne.

Kontakt Send en mail, hvis I har nogen spørgsmål.