Mobil visning

Direktør Thomas Senderovitz stopper i Lægemiddelstyrelsen

9. marts 2021

Thomas Senderovitz har valgt at søge nye udfordringer og stopper derfor som direktør i Lægemiddelstyrelsen.

Efter knap 5 år som direktør for Lægemiddelstyrelsen har Thomas Senderovitz valgt at sige op til fordel for nye udfordringer som Senior Vice President i Novo Nordisk med ansvar for Data Science. Da der er tale om et job i lægemiddelindustrien, har Thomas Senderovitz sidste arbejdsdag i Lægemiddelstyrelsen den 9. marts 2021.

”Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer. Det er ikke altid muligt at planlægge, hvornår nye muligheder dukker op. Det har ikke været noget nemt valg, da jeg forlader en fantastisk arbejdsplads. Lægemiddelstyrelsen står sammen med de øvrige sundhedsmyndigheder fortsat over for en stor opgave med håndteringen af Covid-19. Men jeg føler mig helt tryg, da jeg efterlader en styrelse fyldt med dedikerede medarbejdere og en tårnhøj faglighed. Det har været en kæmpe fornøjelse at være direktør igennem næsten 5 år.”

Faglig direktør Mette Aaboe Hansen er pr. 10. marts 2021 konstitueret som direktør i Lægemiddelstyrelsen. Stillingen som ny direktør vil blive slået op hurtigst muligt.