Deltag i webinar del 2 om EU-forordningen for medicinsk udstyr

9. maj 2023

Få en bedre forståelse af regler og forpligtelser i EU-forordningen for medicinsk udstyr og medicinsk udstyr efter mål. Del 2 af webinarforløbet handler primært om emner til tandklinikker, der agerer som fabrikanter af medicinsk udstyr.

Tirsdag den 23. maj fra kl. 16.00-17.30 afholder Lægemiddelstyrelsen det andet webinar i samarbejde med Tandlægeforeningen. Du kan finde link til webinaret del 2 den 23. maj kl. 16:00 forneden.

Til del 2 af webinarforløbet er der udvalgt emner, der primært henvender sig til tandklinikker, der agerer som fabrikanter af medicinsk udstyr. Du kan fx få svar på disse spørgsmål:

  • Fabrikantrolle over for importør og/eller distributører - hvilke krav er der forbundet med din(e) rolle(r)?
  • Lidt mere om at være fabrikant af udstyr efter mål.
  • Hvordan skal du registrere dig hos Lægemiddelstyrelsen?
  • Hvad er et kvalitetssystem og hvilke kvalitetskrav skal du som minimum efterleve?
  • Hvad betyder UDI (Unik Udstyrsidentifikation) og sporbarhed af udstyr?
  • Hvad er markedsovervågning af medicinsk udstyr og hvordan indberetter man hændelser?

Til webinaret møder du et hold fra både Lægemiddelstyrelsen og Tandlægeforeningen, der vil føre dig sikkert igennem webinaret. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål løbende i en online Q&A session.

Sådan deltager du online den 23. maj

Del 2 af webinaret bliver afholdt som Teams Live Event den 23. maj kl. 16:00 via dette link: webinar del 2

Du kan logge på et par minutter før, webinaret starter. Selv om man burde kunne deltage via Teams i sin browser, så anbefaler vi, hvis ikke du allerede har Teams installeret, at du downloader Teams-appen på din computer eller iPad, inden mødet starter. 

Se eller gense webinar del 2 bagefter

Hvis du skulle blive forhindret i at deltage, eller du vil gense webinaret, lægger Lægemiddelstyrelsen efterfølgende optagelsen af dette webinar ud på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

En samlet oversigt over spørgsmål og svar vil også blive gjort tilgængelig for alle deltagere efter webinaret.

Se eller gense webinar del 1

Det første webinar målrettet Tandlægeforeningens medlemmer og andre interessenter har været afholdt, og handlede generelt om medicinsk udstyr, MDR, risikoklasser, CE-mærkning, aktørroller og registrering.

Se eller gense webinaret (del 1)

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til webinarerne, er du velkommen til at kontakte Lægemiddelstyrelsens enhed for medicinsk udstyr på mail Send en mail