Ansøgning om human enkelt udleveringstilladelse

Opdateret 3. maj 2016

Udfyld skemaet nedenfor. Alle felter markeret med * skal udfyldes for at lette sagsbehandlingen.

OBS. Hvis du ønsker at søge om tilladelse til at benytte et magistrelt fremstillet præparat, skal du ikke ansøge om udleveringstilladelse. Du skal derimod søge om en tilladelse fra Lægemiddelstyrelsens Enhed for Apoteker og Medicintilskud, men kun i særlige tilfælde, hvor du udskriver et magistrelt lægemiddel, der har samme terapeutiske virkning, som et allerede markedsført lægemiddel. Du kan sende ansøgningen til medicintilskud@dkma.dk.

Har du en NemID (i form af en medarbejdersignatur), kan du let sende ansøgningsskemaet til Lægemiddelstyrelsen digitalt ved at klikke på 'Signer' nederst i formularen. Bemærk, at vi kun har modtaget din ansøgning, hvis du umiddelbart efter indsendelsen har modtaget en kvittering indeholdende et referencenummer, som du skal anvende ved senere henvendelse til Lægemiddelstyrelsen. Vi opfordrer til brugen af digitale ansøgninger, fordi det letter vores administrative arbejde til gavn for sagsbehandlingen.

Hvis du ikke har en NemID, kan du udfylde skemaet på skærmen og udskrive det ved hjælp af print-ikonet på værktøjslinjen herunder. Printet skal være i A4-størrelse. Underskriv skemaet og fax det til Lægemiddelstyrelsen på fax 4488 9117 eller scannet med e-mail: udleveringstilladelser@dkma.dk.

Indhold indlæses...

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden.