Overvejer du at købe potensmidler?

14. juli 2015

Det er nemt at købe potenspiller på nettet uden en recept fra lægen, men i værste fald kan de være livsfarlige at bruge. Mange af pillerne er ikke godkendt af Lægemiddelstyrelsen eller en tilsvarende udenlandsk myndighed. Er du heldig, spilder du penge på et virkningsløst produkt. Er du mindre heldig, kan pillerne skade dit helbred.

Kontakt lægen, Hvis der er problemer med potensen

Vi anbefaler, at man taler med sin læge, hvis man oplever problemer med potensen. Det er vigtigt at man kommer i den rette behandling, ligesom det i visse tilfælde ikke er sikkert, at medicin er den bedste løsning.

Køb godkendt potensmedicin

Al potensmedicin i Danmark kræver en recept fra lægen. Hvis lægen vurderer, at potenspiller kan være en løsning, anbefaler vi at købe medicinen på apoteket eller på et netapotek, som vi har godkendt til at sælge medicin til forbrugere:

Apoteker der lovligt sælger medicin på nettet

Godkendte detailforhandlere der sælger medicin på nettet

Følg reglerne, hvis du køber i udlandet

Som privatperson kan man også lovligt købe medicin i udlandet. Det kan dog være meget svært at gennemskue, hvilke udenlandske butikker, der har tilladelse til at sælge medicin. Vi har samlet en række gode råd til køb af medicin på nettet.

Pas på dig selv, og spørg hvis du er i tvivl

Pas på dig selv, når du handler på nettet. Spørg os, hvis du er i tvivl, om du må købe et produkt på nettet.

Vi har samlet en liste over ulovlige potensmidler.