Nikolai Brun er ny chef i Lægemiddelstyrelsen

24. november 2016

Lægemiddelstyrelsen styrker ledelsesteamet og ansætter læge og ph.d. Nikolai Brun som chef for den nye enhed for medicinsk evaluering og biostatistik.

Nikolai Brun kommer fra en stilling som senior vice president i lægemiddeludviklingsvirksomheden Serodus og har mange års erfaring med lægemiddeludvikling blandt andet fra Novo Nordisk A/S, Genzyme og Genmab, hvor han har haft ledende stillinger.

”Med Nikolai Brun får vi en yderst kompetent leder af den nye enhed for medicinsk evaluering og biostatistik. Nikolai er en meget respekteret faglig kapacitet inden for blandt andet lægemidler til hæmatologi og onkologi, og den helt rigtige på posten blandt andet i forhold til visionen om at styrke vores tilbud om scientific advice til virksomhederne og få en endnu stærkere tilstedeværelse i europæisk regi”, siger Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz.

Det er planen, at Nikolai Brun tiltræder sin nye stilling i Lægemiddelstyrelsen den 1. marts 2017.

”Efter mange år som lægemiddeludvikler i industrien er det tid til at prøve noget nyt. Lægemiddelstyrelsen står midt i en spændende udvikling, og jeg ser meget frem til at blive en del af det ledelsesteam, der skal bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse i tråd med den nye strategi, der netop er lanceret,” siger Nikolai Brun.

Nicolai Brun

Nikolai Brun bliver chef for den nye enhed for medicinsk evaluering og biostatistik i Lægemiddelstyrelsen.

Download billedet i højopløsning (jpg)