XDenne side indeholder elementer som ikke er optimeret til mobil visning. Du kan klikke på linket nedenfor for at få vist siden i desktop-visning.
Desktop visning

Lægemiddelstyrelsen har fået ny hjemmeside

4. januar 2016

Lægemiddelstyrelsen har lanceret sin egen, nye hjemmeside – Laegemiddelstyrelsen.dk – hvor man blandt andet kan læse om og abonnere på nyheder om godkendelse og kontrol af medicin, bivirkninger, medicintilskud, apoteker og medicinsk udstyr.

Skemaer, telefonbog og genveje

Ud over informationer, tal og rapporter kan man også finde en lang række ansøgningsskemaer og vejledninger rettet til den professionelle bruger, samt en lang række links og genveje til anden relevant viden om medicin og medicinsk udstyr.

Desuden er der etableret en telefonbog over styrelsens medarbejdere, skabt genveje til de mest benyttede sider og funktioner og søgefunktionen er styrket.

Abonnér på nyheder

I oktober 2015 blev den daværende Sundhedsstyrelse splittet op i tre separate styrelser: Lægemiddelstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed. Frem til i dag har de tre styrelser delt hjemmeside. Men med lanceringen af LMST.dk kan man nu abonnere på nyheder fra Lægemiddelstyrelsen inden for syv kategorier.

Brugere af hjemmesiden, som tidligere har abonneret på nyheder om medicin og medicinsk udstyr på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, og fortsat ønsker at abonnere på nyheder om medicin, skal oprette et nyt abonnement på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside. Det kan gøres nemt og hurtigt via dette link.

Spørgsmål til hjemmesiden kan rettes til Lægemiddelstyrelsens webredaktion på mail Send en mail.

Link

Abonnér på nyheder fra Lægemiddelstyrelsen