Ny Enhedschef til Enheden for Lægemiddelsikkerhed og Medicinsk Udstyr

3. november 2017

Jens Piero Quartarolo

Jens Piero Quartarolo tiltræder som ny enhedschef i Enheden for Lægemiddelsikkerhed og Medicinsk udstyr den 1. januar 2018.

Jens Piero Quartarolo er ansat som ny enhedchef og kommer til at indgå i Lægemiddelstyrelsens ledelsesteam med ansvar for Enheden for Lægemiddelsikkerhed og Medicinsk Udstyr.

Jens Piero Quartarolo har lang erfaring i lægemiddelindustrien og kommer fra en ledende stilling i den amerikanske virksomhed Celgene, der hovedsageligt beskæftiger sig med medicin til cancerpatienter. Her har Jens Piero Quartarolo haft medicinsk ansvar for fagområdet immunologi og inflammation i Europa, Mellemøsten og Afrika.

”Jens Piero Quartarolo er meget respekteret og kendt for sin ambitiøse og konstruktive tilgang til ledelse og formidling. Der er ingen tvivl om, at hans internationale erfaring kan bidrage til vores strategiske sigte om at bringe Lægemiddelstyrelsen op i den absolutte europæiske topklasse. Det er jeg overbevist om, at vi kommer til at få gavn af fra dag et”, siger Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz.

Jens Piero Quartarolo har tidligere arbejdet i almen praksis samt med gynækologi og obstetrik og senere med klinisk arbejde i Danmark og udlandet, hvor han også har beskæftiget sig med forskning. Tidligere har Jens Piero Quartarolo været ansat i MSD, Ferring Pharmaceuticals, Organon/Schering-Plough og det amerikanske biotekselskabet Abbvie og har herigennem fået bredt kendskab til både klinisk forskning, bivirkningsovervågning, registrering af lægemidler og formidling af medicinsk information.   

Jens Piero Quartarolo kaldes til daglig Pierre og tiltræder i Lægemiddelstyrelsen den 1. januar 2018.