Ledig bevilling til Skørping Apotek

16. november 2023

Bevillingen til at drive Skørping Apotek er ledig pr. 1. marts 2024.

Bevillingen er opslået ledig efter Lov om apoteksvirksomhed § 15, stk. 1 og stk. 2.

Skørping Apotek er beliggende i postnummer 9520.

Skørping Apoteks frivillige filial, Skalborg Apotek, afhændes af afgående apoteker til en anden bevillingshaver og indgår derfor ikke i bevillingen til Skørping Apotek. 

Vejledning i ansøgning om ledige apoteksbevillinger er d. 10. maj 2019 ændret i forhold til at partshøringsmateriale sendes til ansøgernes e-Boks via deres cpr. nummer.

Ansøgningen til Lægemiddelstyrelsen stiles til:

Lægemiddelstyrelsen 

Axel Heides Gade 1
2300 København S.

Ansøgninger sendes elektronisk via kontaktformularen. (Åbner i nyt vindue, og skal udfyldes indenfor 20 minutter, ellers modtager vi den ikke).

Ansøgningen skal være Lægemiddelstyrelsen i hænde senest den 14. december kl. 12.00.

Samtaler med forfremmelseskonsulenterne forventes at blive afholdt i uge 3 i Lægemiddelstyrelsen.

Rekvirering af oplysninger vedr. Skørping Apotek nr. 220

Økonomiske oplysninger og øvrige oplysninger om Skørping Apotek kan rekvireres ved henvendelse til Nanna Cathrine Blak på Send en mail eller 21 96 10 02.

Distributionsenheder under Skørping Apotek

Filialer

Skalborg Apotek

Skalborg Apotek (frivillig filial) indgår ikke i bevillingen til Skørping Apotek, da afgående apoteker afhænder filialen til en anden bevillingshaver.

Støvring Apotek (påbudt filial)

Der er til apoteket meddelt påbud, om at apoteket skal opretholde apoteksfilialen i Støvring jf. lov om apoteksvirksomhed § 7, stk. 1 og bekendtgørelse om beregning af afgift og ydelse af tilskud til apotekere m.v. § 9. 

Apoteksudsalg

Arden Apoteksudsalg

Der er til apoteket meddelt påbud, om at apoteket skal opretholde apoteksudsalget i Arden jf. lov om apoteksvirksomhed § 7, stk. 1 og bekendtgørelse om beregning af afgift og ydelse af tilskud til apotekere m.v. § 10. 

Meddelelsen om den ledige bevilling sker i henhold til § 18, stk. 1 i Lov om apoteksvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 703 af 26. maj 2023.