Konkretisering af samarbejdet med Mexico

1. december 2016

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz har netop afsluttet et vellykket besøg hos den mexicanske lægemiddelmyndighed. Besøget er et led i Lægemiddelstyrelsens strategi om intensivering af det internationale samarbejde.

Lægemiddelstyrelsen og den mexicanske lægemiddelmyndighed (COFEPRIS) underskrev i april 2016 en samarbejdsaftale. Aftalen er netop blevet fulgt op af fire produktive dage i Mexico, hvor Thomas Senderovitz har arbejdet på at konkretisere aftalen i samarbejde med direktøren for COFEPRIS Julio Sánchez y Tépoz.

Drøftelserne bar præg af, at begge parter ønsker at konkretisere samarbejdet og blive enige om de væsentligste emner for det mulige samarbejde. Den nærmere samarbejdsform skal aftales i løbet af den kommende tid, og det kommer formentlig til at bestå af såvel face-to-face møder som videokonferencer mv. I den kommende tid vil de to myndigheder arbejde sammen om at skrive en ramme for samarbejdet, og allerede nu har Julio Sánchez y Tépoz tilkendegivet, at han ønsker at besøge Danmark i foråret.

COFEPRIS står for Comisión federal para la protección contra riesgos sanitarios og er den mexicanske myndighed for lægemidler, medicinsk udstyr, fødevarer, kosmetik, vand- og luftkvalitet, arbejdsmiljø, forsyningssikkerhed mv.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...

Du skal acceptere marketing cookies for at kunne se videoen

Opdater samtykke