Nu kan der søges om optagelse af cannabisprodukter til forsøgsordningen

27. oktober 2017

Ansøgningsmateriale til optagelse af cannabismellemprodukter og cannabisudgangs­produkter på Lægemiddelstyrelsens liste over produkter i forsøgsordningen er netop lagt på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

Forsøgsordningen med medicinsk cannabis indebærer, at alle cannabismellemprodukter og tilhørende cannabisudgangsprodukter skal optages på en liste, som offentligøres på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside. Det bliver således muligt for alle at se, hvilke cannabisprodukter der er omfattet af forsøgsordningen, og som derfor lovligt bliver til rådighed for lægers ordination og apotekets udlevering i Danmark.

Fra den 30. oktober 2017 kan virksomheder søge om at få produkter optaget på listen. Optages cannabismellemproduktet på listen, vil produktet være til rådighed for lægens ordination og apotekets efterfølgende udlevering i overensstemmelse med forsøgsordningen. Dog er det en forudsætning, at der indberettes oplysninger om pakninger og priser til Lægemiddelstyrelsen via DKMAnet – Priser & Pakninger, før produktet kan ordineres og udleveres.

Link til ansøgningsmaterialet

Forsøgsordningen - optagelse på Lægemiddelstyrelsens liste

 

OBS. For at få optaget et produkt på listen er det en forudsætning, at man har tilladelse til fremstilling af cannabismellemprodukter. Lægemiddelstyrelsen behandler ansøgningerne sideløbende.