Kontakt os via sikker forbindelse

1. juli 2019

Hvis du sender personfølsomme oplysninger, som fx helbredsoplysninger til Lægemiddelstyrelsen, skal du sende det via en sikker forbindelse. Det samme gælder for virksomheder, der sender fortrolige oplysninger.

Almindelig e-mail er ikke sikker.

Læs nedenfor hvilke kanaler du kan benytte:

Digital post

Hvis du vil sende digital post til Lægemiddelstyrelsen, skal du logge ind på e-boks og klikke på følgende: Menu / Skriv ny post / Vælg modtager / Søg kategori – Offentlige myndigheder Stat / Lægemiddelstyrelsen. Herefter kan du skrive til os.

Sikker og krypteret formular

For at benytte Lægemiddelstyrelsens krypterede formular skal du bruge enten digital medarbejdersignatur eller privat nøglekort fra NemID.

Link til krypteret formular (åbner i nyt vindue)

Bemærk: Du har 20 minutter til at udfylde og indsende formularen, når du har åbnet den. Går der længere tid, modtager vi ikke din formular.

Eudralink til virksomheder

Lægemiddelstyrelsen anbefaler, at lægemiddelvirksomheder bruger EudraLink til at sende og modtage fortrolige dokumenter. Løsningen har den fordel, at afsender og modtager ikke behøver at have en digital signatur tilknyttet e-mail-kontoen.

Link til EudraLink (EMA)

Sikker mail med NemID

Du kan sende e-mail sikkert til Lægemiddelstyrelsens institutionspostkasse Send en mail ved at kryptere din mail med NemID. Læs mere om krypterering af mail hos NemID og bestil et certifikat til den postkasse du ønsker at sende til.

Følgende postkasser i Lægemiddelstyrelsen er sikre:

Send en mail (Institutionspostkassen til generelle og tværgående henvendelser mv.)

Send en mail

Send en mail

Send en mail (til henvendelser om Medicinsk Udstyr)

Send en mail

Send en mail

Send en mail

Brev, telefax og telefon bliver også betragtet som sikre kanaler.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du sender sikkert, kan du kontakte Lægemiddelstyrelsens Informationscenter.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.


...