Kontakt os via sikker forbindelse

Opdateret 16. december 2022

Hvis du sender personfølsomme oplysninger, som fx helbredsoplysninger til Lægemiddelstyrelsen, skal du sende det via en sikker forbindelse. Det samme gælder for virksomheder, der sender fortrolige oplysninger.

Almindelig e-mail er ikke sikker.

Læs nedenfor hvilke kanaler du kan benytte:

Digital post

Hvis du vil sende digital post til Lægemiddelstyrelsen, skal du logge ind på e-boks og klikke på følgende: Menu / Skriv ny post / Vælg modtager / Søg kategori – Offentlige myndigheder Stat / Lægemiddelstyrelsen. Herefter kan du skrive til os.

Sikker og krypteret formular

For at benytte Lægemiddelstyrelsens krypterede formular skal du bruge enten digital medarbejdersignatur eller privat nøglekort fra NemID.

Link til krypteret formular (åbner i nyt vindue)

Bemærk: Da Lægemiddelstyrelsen har fået nyt system til at håndtere indsendelsesformularer, er denne formular ny. Har du problemer med formularen, bedes du kontakte os på 44 88 95 95.

Eudralink til virksomheder

Lægemiddelstyrelsen anbefaler, at lægemiddelvirksomheder bruger EudraLink til at sende og modtage fortrolige dokumenter. Løsningen har den fordel, at afsender og modtager ikke behøver at have en digital signatur tilknyttet e-mail-kontoen.

Link til EudraLink (EMA)

Sikker mail med NemID

Du kan sende e-mail sikkert til Lægemiddelstyrelsens institutionspostkasse Send en mail ved at kryptere din mail med NemID. Læs mere om krypterering af mail hos NemID og bestil et certifikat til den postkasse du ønsker at sende til.

Følgende postkasser i Lægemiddelstyrelsen er sikre:

Generelle og tværgående henvendelser mv.: Send en mail

Medicintilskud: Send en mail

Udleveringstilladelser: Send en mail

Medicinsk udstyr: Send en mail

Privat medicin import: Send en mail

Apotek: Send en mail

Apotek regnskab: Send en mail

Brev, telefax og telefon bliver også betragtet som sikre kanaler.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du sender sikkert, kan du kontakte Lægemiddelstyrelsens Informationscenter.