XDenne side indeholder elementer som ikke er optimeret til mobil visning. Du kan klikke på linket nedenfor for at få vist siden i desktop-visning.
Desktop visning

Vagttelefoner

Opdateret 24. april 2023

Akutte henvendelser uden for åbningstiden: 7611 7262

I særlige hastende tilfælde kan du som læge, virksomhed eller anden myndighed kontakte Lægemiddelstyrelsen uden for almindelig åbningstid på telefonnummer: 7611 7262

Vagtcentralen modtager opkald om:

  • Henvendelser fra læger om udleveringstilladelser til ikke godkendt medicin med henblik på akut medicinsk behandling af en patient
  • Bivirkningsindberetninger
  • Tilbagekaldelse af medicin

Akutte henvendelser i åbningstiden: 4488 9595

Lægemiddelstyrelsens informationscenter (4488 9595) svarer på akutte henvendelser inden for normal åbningstid: Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00.

Produktfejl og tilbagekaldelser af lægemidler (Rapid Alert)

Lægemiddelstyrelsen skal informeres, hvis en virksomhed skønner, at en produktfejl kan føre til tilbagekaldelse af et lægemiddel fra markedet.

Indberetning af produktfejl, der kan føre til en tilbagekaldelse.

Medicintilskud

Hvis du har spørgsmål til en ansøgning om medicintilskud kan du kontakte afdelingen på telefon: 4488 9696 (9.00 - 15.00 på hverdage).

Du kan også skrive via denne krypterede formular. Du skal bruge NemID for at benytte formularen. Vi sender vores svar til e-boks for den person, som spørgsmålet angår.

Hvis du henvender dig om en medicintilskudsansøgning på vegne af en anden, skal vi have et samtykke eller en fuldmagt fra denne person. Dog ikke, hvis du ringer om dit barn, som du har forældremyndigheden over.

Lægemiddelgodkendelse

Oversigt over mailpostkasser på området for lægemiddelgodkendelse.

Lukket fredag efter Kristi Himmelfart samt hverdagene mellem jul og nytår

Lægemiddelstyrelsen holder lukket på hverdagene mellem jul og nytår, samt fredag efter Kristi himmelfart.  Dog behandler vi udleveringstilladelser, der haster, på disse hverdage. Detaljer om hvem der kan kontaktes vedrørende udleveringstilladelser disse dage, samt om frister og sagsbehandling i juleferien lægges på forsiden: dkma.dk