Anmeldelse af priser og sortiment på medicin via DKMAnet

Opdateret 29. april 2024

Lægemiddelstyrelsen modtager elektronisk anmeldelse af lægemiddelpriser og sortimentsændringer via DKMAnet, som er vores adgangssikrede ekstranet.

Du kan finde brugervejledning, spørgsmål og svar samt andet materiale om DKMAnet – Priser & Pakninger via menuen.

Adgang til DKMAnet

Alle brugere skal identificere sig med et digitalt ID for at logge på DKMAnet. Brugere ansat i danske virksomheder skal benytte MitID Erhverv, som virksomheden kan bestille via MitID Erhverv’s hjemmeside.

Brugere ansat i virksomheder, der ikke har et dansk CVR-nummer, skal have udstedt et Lukket Brugergruppe-certifikat (LBC) af Lægemiddelstyrelsen.

Bestilling af Lukket Brugergruppe Certifikat (LBC) til log-on på DKMAnet

Hver bruger skal desuden have en brugerkonto på DKMAnet - med oplysninger om certifikatet - som styrer, hvilke data og funktioner den enkelte bruger har adgang til.

Virksomheden skal først udpege en sikkerhedsadministrator for virksomhedens data på DKMAnet (se blanket i boksen). Det er Lægemiddelstyrelsen, der opretter sikkerhedsadministratorens brugerkonto på DKMAnet.

Derefter kan sikkerhedsadministratoren selv oprette brugerkonti til yderligere medarbejdere, der skal have adgang til DKMAnet, og bestemme disses rettigheder.

Support på Priser & Pakninger

Hvis du oplever problemer med at foretage anmeldelser via DKMAnet, kan du kontakte DKMAnet Support for Priser & Pakninger på telefon 4488 9694 eller via e-mail: Send en mail.

Supporten på DKMAnet – Medicinpriser har dagligt åbent fra kl. 9.00 til 15.00  på telefon 4488 9694.

Lægemiddelstyrelsen har lukket alle helligdage, dagen efter Kristi himmelfartsdag, Grundlovsdag og mellem jul og nytår.