XDenne side indeholder elementer som ikke er optimeret til mobil visning. Du kan klikke på linket nedenfor for at få vist siden i desktop-visning.
Desktop visning

Virksomhed med euforiserende stoffer

Opdateret 1. marts 2018

Hvis du ønsker at føre virksomhed med euforiserende stoffer kan du læse om regler herfor i bekendtgørelsen om euforiserende stoffer samt få yderligere oplysninger om tilladelser, opbevaring, regnskabsføring og indberetning i dokumentet ”Virksomhed med euforiserende stoffer”.

Bekendtgørelse

Bekendtgørelse nr. 557 af 31. maj 2011 om euforiserende stoffer (inkl. liste over euforiserende stoffer). Ændringer til bekendtgørelsen er tilgængelige via dette link. 

Bekendtgørelse om apotekernes regnskab med omsætning og lagerhold af euforiserende midler

Vejledning

Virksomhed med euforiserende stoffer - Oplysninger om tilladelser, opbevaring, regnskabsføring og indberetning (pdf)

Gebyrer

Gebyrer for euforiserende stoffer

Hvilke euforiserende stoffer er underlagt kontrol i Danmark?

Euforiserende stoffer, som er underlagt kontrol i Danmark, er angivet i bilagslisten til bekendtgørelsen om euforiserende stoffer:

Liste over euforiserende stoffer

Blanketter

Du kan finde blanketter til ansøgning om tilladelse til virksomhed med euforiserende stoffer, import- og eksportcertifikater, destruktionstilladelse samt indberetningsskemaer her:

Blanketter til virksomhed med euforiserende stoffer

Fik du svar på dine spørgsmål?

Beskriv, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer spørgsmål stillet via denne funktion.