Glucosamin og Saw Palmetto hos Oriental Care

14. juli 2015, Opdateret 7. december 2018

Vi anbefaler, at du ikke køber produkterne ”Glucosamin” og ”Saw Palmetto” hos virksomheden Oriental Care (tidligere Helse Danmark A/S). Virksomheden er ikke registreret i Danmark, og produkterne afsendes fra bl.a. Singapore eller Schweiz, hvorfra det er ulovligt for privatpersoner at indføre produkterne til Danmark. 

Undgå at indføre produkterne ulovligt

Produkterne ”Glucosamin” og ”Saw Palmetto” sælges af virksomheden Oriental Care, som er kendt under flere andre navne, bl.a. Helse Danmark A/S, www.orientalcare.dk, www.orientalcare.comwww.glucosamin-online.dk og www.sawpalmetto.dk.

Har du allerede købt produkterne ”Glucosamin” og ”Saw Palmetto” hos virksomheden, har vi samlet en række svar på typiske spørgsmål om virksomheden.

Om virksomheden

Virksomheden er ikke registreret i Danmark og virksomheden afsender sine produkter fra bl.a. Singapore og Schweiz, selvom hjemmesiderne kan give det indtryk at produkterne afsendes fra Danmark.

Samtidig risikerer du, at ende med et abonnement på produkterne, som kan være svært at slippe ud af.

Køb glucosamin-produkter og savpalme-produkter lovligt

Køb glucosamin-produkter fra en godkendt forhandler i Danmark eller et andet EU/EØS-land, hvor det er lovligt at importere medicin fra. Du kan læse vores gode råd til køb af medicin, samt om reglerne for indførsel af medicin: 

Køber du medicin på internettet

Rejser du ind i Danmark med medicin

Produkter indeholdende savpalme er oftest kategoriseret som et kosttilskud i Danmark. Du kan læse mere om gode råd til køb af kosttilskud på fødevarestyrelsens hjemmeside.

Det er dit ansvar

Som indfører af et produkt er det dit ansvar at sikre at indførslen er lovlig.

Spørg os, hvis du er i tvivl om et produkt er medicin eller om du må indføre produktet til Danmark.

Du risikerer at få en bøde, hvis du overtræder reglerne

Hvis du indfører medicin ulovligt, risikerer du at blive politianmeldt for overtrædelsen af reglerne og få en bøde.